رسولی:
بیشتر از 22 میلیون نفر از وسایل حمل و نقل عمومی در نوروز استفاده کردند
مجلس ایران دات کام: به گزارش مجلس ایران دات کام، سرپرست معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی اظهار داشت که در روزهای نوروز بیشتر از 22 میلیون نفر از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کردند.
به گزارش مجلس ایران دات کام به نقل از ایسنا، سعید رسولی سرپرست معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در جلسه علنی امروز و در جریان بررسی کیفیت خدمات و اقدامات اجرائی دستگاه های مسئول در شبکه حمل و نقل کشور به مسافران در روزهای نوروز ۱۴۰۴، اظهار داشت: وزارت راه و شهرسازی از ماه ها پیش از شروع طرح سفرهای نوروزی ۱۴۰۴ در سطح سازمان ها و شرکت های تابعه و در ستاد وزارتخانه به ریاست وزیر ستاد طرح سفرهای نوروزی ۱۴۰۴ را تشکیل داد و با برگزاری پنج نشست در طول اسفند ماه مقدمات و تمهیدات برای هم افزایی و استفاده حداکثری از ظرفیتهای موجود بمنظور ارائه خدمات مطلوب به مردم فراهم نمود.
وی اضافه کرد: در این راستا، سه نشست کمیسیون ایمنی راه های کشور با ریاست وزیر راه و شهرسازی انجام شد که در آن سفارش های لازم به دستگاه های ذی ربط برای رعایت حداکثر ایمنی در سفرهای نوروزی ارائه شد. همچنین، کمیسیون های استانی ایمنی به ریاست استانداران تشکیل شد و تصمیمات لازم در رابطه با ایمنی سفرها پیش از شروع سفرها گرفته شد. برای نخستین بار، طرح سفرهای نوروزی در عرصه های مختلف حمل و نقل بصورت همزمان در روز ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ انجام شد. اطلاع رسانی از حقوق شهروندی مورد تاکید وزیر راه بود مه به شکل گسترده انجام شد و براین اساس باید مسافران از حقوق خود آگاه شده و شرکتها و سازمان ها موظف به رعایت این حقوق شدند.
سرپرست معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی بیان کرد: تشدید نظارت بر نحوه ارائه خدمات به هموطنان بصورت جدی در دستور کار قرار گرفت و بازرسان متخصص در سطوح ملی و استانی مستقر شدند. همچنین، سازمان هواشناسی کشور اطلاعات دقیق و بموقع درباره ی شرایط جوی و آب و هوایی را ارائه کرد.
وی اضافه کرد: آمار جابجایی مسافران نشان میدهد که امسال بالاتر از ۲۲ میلیون نفر از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کردند که نسبت به سال قبل ۱۸.۳ درصد رشد داشت. در عرصه جاده، بالاتر از ۹ میلیون نفر نسب به سال قبل ۲۷ درصد رشد)، در بخش دریایی ۷.۵ میلیون نفر، ۱۷ درصد رشد، در حمل و نقل هوایی ۳.۶ میلیون نفر یعنی ۸.۵ درصد رشد و در حمل و نقل ریلی بالاتر از ۱.۸ میلیون نفر با ۸.۵ درصد رشد جابجا شدند.
رسولی، رفع بالاتر از ۸۷۰ نقطه پر تصادف و توسعه علایم و تجهیزات ایمنی در جاده های کشور، نصب حفاظ ایمنی به طول ۸۵۰ کیلومتر، ایجاد روشنایی نقطه ای در هزار نقطه مهم و ایجاد روشنایی طولی در محورهای پرخطر، برقراری ۱۲۰۰ گشت راهداری و ترابری با ۶۶۰۰ مأمور، ارائه خدمت به ۱۰ هزار نفر از عوامل راهداری و استقرار ۱۵۵۳ پایگاه راهداری، ثبت و اجرای بالاتر از ۱۰۴ هزار فعالیت راهداری، تهیه و نصب ۱۲ هزار بنر اطلاع رسانی و هشدار ایمنی، برگزاری پویش «نه به تصادف» با پیام اختصاصی ایمنی در ایستگاه های گوناگون و اسکان اضطراری در راهدارخانه ها به مسافران را از انجام اقدامات شاخص وزارت راه و شهرسازی برای تمهید سفرهای ایمن در روزهای نوروز برشمرد.
وی افزود: در بخش دریایی، سه فروند شناور مسافری با ظرفیت ۸۰۰ نفر صندلی روزانه افزوده شد و برای نخستین بار فروش بلیط دو سر برای سفرهای دریایی انجام شد. همچنین، مانور امداد و نجات گسترده ای در آب های هرمزگان قبل از شروع طرح سفرهای نوروزی اجرا شد. استفاده از کوادکوپتر هوشمند در عملیات امداد و نجات دریایی و جابجایی بالاتر از ۷۷۵ هزار خودرو نسبت به سال قبل از دیگر اقدامات مهم بود.
وی بیان کرد: برقراری قطار مسافری تهران وان پس از سال ها توقف انجام شد که از حمل و نقل ریلی برای عبور به کشور ترکیه استفاده گردد. مدیریت ترافیک در راه قطارهای مسافری نیز سبب هشت درصد رشد ظرفیت صندلی در حمل و نقل ریلی شد. همچنین، وزارت راه و شهرسازی در روزهای نوروزی بمنظور پاسخگویی ۲۴ ساعته به شکایات و پیشنهادات مسافران محترم، اقداماتی را انجام داد. این اقدامات شامل رسیدگی فوری به مسایل در رابطه با حمل و نقل هوایی و تهیه بروشورهای حقوق مسافر بود. شرکت های هوایی ملزم شدند تا این بروشورها را در صندلی های مسافران قرار دهند. بهمین منظور، کارت اطلاعات پرواز که به طور معمول در صندلی مسافران وجود دارد، امسال به ارائه حقوق شهروندی در قالب کارت اختصاصی مجهز شد.
رسولی اضافه کرد؛ سازمان هواپیمایی کشور نیز ۴۳ بازرس ویژه ایام نوروزی را در چهار فرودگاه پرتردد کشور مستقر کرد و ۱۵ مورد ممیزی از مراکز تعمیر و نگهداری فرودگاه ها برای پیشرفت ایمنی پروازها انجام داد. همچنین، ۵۰ مورد بازرسی از مدار مستندات هواپیماها بمنظور بررسی ارتباط ایمنی آنها صورت پذیرفت. در عرصه هواشناسی، تامین، تجهیز و راه اندازی چهار دستگاه پروفایل برای نخستین بار در چهار فرودگاه کشور انجام شد.
وی در آخر اظهار داشت: یکی از خاصیت های طرح سفرهای نوروزی امسال، اضافه شدن ایام نسبت به سالهای قبل بود که باتوجه به تقارن آن با ایام مبارک ماه رمضان، اهمیت بیشتری پیدا کرد.
منبع: majlesiran.com
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب