مجلس ایران دات كام
سبزی:

توزیع عادلانه خدمات و امكانات زمینه ساز توسعه فعالیت جهاددانشگاهی در شهرستان هاست

توزیع عادلانه خدمات و امكانات زمینه ساز توسعه فعالیت جهاددانشگاهی در شهرستان هاست

مركزی نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: توزیع عادلانه خدمات و امكانات زمینه ساز دستیابی به توسعه كارهای جهاددانشگاهی در شهرستان هایی نظیر ساوه و زرندیه است.



حجت الاسلام محمد سبزی امروز چهارشنبه ۲۱ آبان ماه در دیدار با معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی که در دفتر نماینده مجلس ساوه برگزار شد، به موقعیت های ویژه شهرستان ساوه و مزیت های فراوانی که به علت نزدیکی به پایتخت دارد اشاره نمود و اضافه کرد: جهاددانشگاهی بعنوان یک نهاد انقلابی و خلاق می تواند با استفاده از ظرفیت های جمعیتی، مزیت صنعتی و کشاورزی این منطقه بعنوان قطب صنعت و کشاورزی استان و کشور در عمل به رسالت و مأموریت های خود، موفق و اثرگذار عمل کند.

وی با تکیه بر توزیع متوازن و عادلانه اعتبارات و امکانات بیان نمود: فعالیت جهاددانشگاهی در ساوه با یک ساختمان استیجاری هزینه بردار در شان این شهرستان نیست و لازم است تا با تزریق اعتبارات و حمایت مسؤلان ساختمان اداری مستقلی به مالکیت این نهاد درآید تا فعالیتهای آن با تأمین زیرساخت های لازم شتاب گیرد.

این نماینده مردم در خانه ملت اضافه کرد: اگر بخواهیم برای آینده جهاددانشگاهی اهداف توسعه ای تدوین و اجرایی نماییم باید یک چشم انداز در چارچوب برنامه پیشنهادی عملیاتی و تدوین شود و امیدواریم برنامه های پیشنهادی ظرف مدت ۲۰ روز آینده آماده و در نشستی با حضور رئیس جهاددانشگاهی و استاندار مرکزی مورد بحث و بررسی قرار گیرد و در نهایت به تصمیم گیری و تصمیم سازی منجر شود تا به توسعه فعالیتهای جهاددانشگاهی در ساوه ختم شود.

وی ضمن اشاره به واگذاری قطعه زمینی برای راه اندازی ساختمان اداری و فضای فیزیکی جهاددانشگاهی در ساوه از ۱۰ سال پیش اظهار داشت: تعیین تکلیف راه اندازی ساختمان جهاددانشگاهی از مهمترین محورهای برنامه پیشنهادی است و معتقدیم با فضای استیجاری و هزینه بردار نمی توان فعالیتهای این نهاد را در شهرستان ساوه توسعه داد.

حجت الاسلام سبزی در ادامه ضمن اشاره به کاهش اعتبارات شهرستان ساوه در نتیجه اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده در برنامه ششم توسعه اظهار نمود: هم اکنون ساوه سالانه بیشتر از ۹۰۰ میلیارد تومان درآمد مالیاتی و ارزش افزوده دارد و با اجرای قانون برنامه ششم توسعه که برای شهر درآمدزایی نظیر ساوه ناعادلانه است، معلوم نیست چه میزان از این درآمد سالانه در شهرستان هزینه می شود.

وی خاطرنشان کرد: الان به دنبال عرضه طرحی در مجلس شورای اسلامی هستیم تا با اصلاح این قانون برای شهرهایی نظیر ساوه که در حق آنها اجحاف شده است میزان اعتبارات را افزایش دهیم که با افزایش میزان اعتبارات بخشی از نیاز مالی نهادهایی نظیر جهاددانشگاهی تأمین خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: ساوه و زرندیه پذیرای جمعیت سرریز پایتخت بوده و از مشکلات خاصی برخوردار می باشند و باید نگاه ویژه ای نسبت به این منطقه با افزایش میزان تخصیص اعتبارات شود تا جایگاه این منطقه با عنایت به مزیت های بالقوه آن ارتقاء یابد.

در ادامه معاون استاندار و فرماندار ساوه هم اظهار داشت: توزیع خدمات و امکانات جهاددانشگاهی در شهرستان ساوه عادلانه نبوده است و ساوه به نسبت جمعیت در حوزه زیرساخت ها عقب تر است.

علی میرزایی اضافه کرد: باید کمک نماییم که فضای فیزیکی برای جهاد دانشگاهی راه اندازی و فعالیت این مرکز از حالت استیجاری بیرون برود و امید است در نشستی با رئیس جهاد دانشگاهی کشور برای تعیین تکلیف زمین واگذاری شده جهت راه اندازی یک فضای فیزیکی مناسب تصمیم گیری نماییم.

وی ضمن اشاره به فعالیت ۱۷ مجموعه دانشگاهی غیرانتفاعی در ساوه اظهار نمود: جهاددانشگاهی ساوه از ظرفیت بالایی برخوردار می باشد اما به علت ضعف در زیرساخت ها بخصوص ساختمان استیجاری نمی تواند با ظرفیت حداکثری در جهت انجام مأموریت های این نهاد انقلابی فعالیت کند.




1399/08/22
12:45:37
5.0 از 5
4784
تگهای خبر: خدمات , طرح , قانون , مجلس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱