مجلس ایران دات كام
جراره:

کلید حل مسائل اقتصادی کشور FATF و پالرمو نیست

کلید حل مسائل اقتصادی کشور FATF و پالرمو نیست

به گزارش مجلس ایران دات کام، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کلید حل مشکلات اقتصادی در دست جوانان ایران است، نه موضوعات مشکوک و مبهمی مانند FATF و پالرمو.



به گزارش مجلس ایران دات کام به نقل از مهر، ابوالقاسم جراره در جلسه علنی امروز (سه شنبه، ۱۶ بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی طی نطق میان دستور، اظهار داشت: دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی را گرامی می داریم و با امام (ره) و شهدا عهد می بندیم تا نفس داریم قدمی از آرمان های حق طلبانه آنان گامی به عقب برنداریم. به مقام معظم رهبری هم می گوئیم که بر سر پیمانی که از روز نخست بسته ایم تا آخر می مانیم.
وی در ادامه، بیان نمود: اینروزها صحبت از اقتصاد و معیشت مردم آنقدر توسط مسؤلان مختلف مطرح می شود که این شائبه را در افکار عمومی بوجود آورده که احتمالا مقصر شرایط فعلی مردم هستند و مدیران هیچ گونه کوتاهی و قصوری نداشته اند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس افزود: معیشت و اقتصاد با برنامه اصولی، عمل به آن و کار مؤثر و جهادی به دست می آید. با حرف درمانی، سفره و جیب مردم پر نمی گردد.
وی ضمن اشاره به این که رشد ۸ درصدی که در سند بالا دستی آمده قابل تحقق است، اظهار نمود: یکی از مهم ترین شرط تحقق رشد ۸ درصدی آن است که ذهن مدیران از وابستگی به غرب و شرق رها شود و توجه مضاعف به توانایی های داخلی و نیروهای جوان متخصص و متعهد باشد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کلید حل مشکلات اقتصادی در دست جوانان ایران است، نه موضوعات مشکوک و مبهمی مانند FATF و پالرمو. چرا عده ای از خسارت محض برجام درس عبرت نمی گیرند و باز هم می خواهند معیشت مردم را در راه نامشخصی ببرند و فرصت های خدمت را با حواشی بی فایده تلف کنند؟
جراره تصریح کرد: هیچ مصلحتی بالاتر از قانون نیست و هر کسی در مقابل قانون بایستد، باید بدون ملاحظه سیاسی در مقابل آن ایستاد. وفاق را دولت شهید رئیسی انجام داد که تا روز آخر خدمت، حتی در مقابل انتقاد همراهان خود هم مقاومت کرد و تلاش داشت از مدیرانی که ذائقه سیاسی متفاوتی داشتند، استفاده نماید. وفاق را همین مجلس در عمل اثبات کرد که علیرغم گرایش سیاسی متفاوت اغلب نمایندگان، رای بی سابقه ای به تمامی وزرای دولت داد تا میدان برای خدمت آنان باز شود.



منبع:

1403/11/17
10:37:44
0.0 از 5
8
تگهای خبر: اقتصاد , دولت , رهبری , طرح
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳