مجلس ایران دات كام

سد تحریم های داخلی در مقابل صنعت و تولید

سد تحریم های داخلی در مقابل صنعت و تولید

مرکزی نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: علاوه بر اینکه کشور در شرایط تحریم های خارج از کشور قرار دارد، تحریم های داخلی در حوزه هایی همچون قوانین، صدور مجوزها، امور بانکی داخلی و مسائل گوناگونی که چرخه صنعت داخلی و تولید را درگیر کرده و... هم در مقابل تولیدکنندگان قرار دارند


علیرضا نظری دوم بهمن ماه در ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان مرکزی که با حضور اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اظهار نمود: استان مرکزی یک استان مادر در حوزه صنایع بزرگ است و با عنایت به این که صنایع بزرگ کشور به شکلی وامدار و وابسته به صنایع اراک هستند در نتیجه توجه ویژه به این بخش در این استان برای کشور کارساز و مثمر ثمر خواهد بود.
وی ادامه داد: در کمیسیون کشاورزی، پانزدهمین سفر استانی هم انجام شده و مقرر است ادامه سفرها هم به ترتیب صورت گیرد، حضور در میدان و شناسایی مشکلات از نزدیک، نقش تعیین کننده ای در تصمیمات کمیسیون های مختلف و گره گشایی در امور دارد. مقام معظم رهبری تاکید زیادی بر سرکشی های میدانی دارند و این نظارت ها را تجلیل کرده اند.
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: علاوه بر اینکه کشور در شرایط تحریم های خارج از کشور قرار دارد، تحریم های داخلی در حوزه هایی همچون قوانین، صدور مجوزها، امور بانکی داخلی و مسائل گوناگونی که چرخه صنعت داخلی و تولید را درگیر کرده و... هم در مقابل تولیدکنندگان قرار دارند که امیدواریم با سفر اعضای کمیسیون به استان مرکزی این مشکلات برطرف شود.
به گزارش مجلس ایران دات کام به نقل از ایسنا، سعید جعفری کرهرودی هم در این جلسه اظهار داشت: در استان مرکزی دو هزار و ۵۶۵ واحد صنعتی با سرمایه گذاری بالغ بر ۲۰۰ هزار میلیارد ریال موجود است که زمینه اشتغال ۱۰۷ هزار نفر را فراهم نموده اند. سرانه سرمایه گذاری صنعتی استان به اشتغال بوجود آمده حدد ۱۸۵۰ میلیون ریال است. این استان دارای حدود ۷۷۶ طرح صنعتی با پیشرفت فیزیکی بین ۲ تا ۹۰ درصد و با پیشبینی سرمایه گذاری ۲۵۷ هزار و ۲۸ میلیارد ریال و اشتغال ۳۰ هزار نفر است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۴۵۷ طرح با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد هم با سرمایه گذاری ۵۸ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۱۷ هزار نفر در حال راه اندازی است. هم اکنون در استان مرکزی ۶۰۵ فقره معدن دارای پروانه بهره برداری با ظرفیت استخراج ۲۵.۸ میلیون تن و ذخیره ۱۳۴۹ میلیون تن با اشتغال ۴۵۲۹ نفر و سرمایه گذاری ۵۳۲۲ میلیارد ریال وجود دارد.
جعفری افزود: استان مرکزی رتبه های خوبی امسال در بخش های مختلف به دست آورده بطوری که رتبه نخست کشوری از لحاظ پیشرفت فیزیکی پروژه های اقتصاد مقاومتی، رتبه دوم عملکرد برنامه های جهش تولید در وزارت صمت در ۶ ماهه نخست سال، رتبه نخست در تنوع تولید محصولات صنعتی، رتبه نخست در ذخیره سولفات سدیم کشور و... امسال به استان اختصاص پیدا کرده است.
وی ضمن اشاره به ۱۰ محصول عمده تولیدی استان افزود: کمباین، واگن، آلومینیوم، پالایشگاه و پتروشیمی، الیاف مصنوعی، فرش، بویلر و مخازن تحت فشار، آبمیوه، لبنیات و سنگ از عمده ترین محصولات تولیدی استان مرکزی است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی بیان نمود: مجموعا ۸ واحد صنعتی با ظرفیت تولید ۱۷۷ میلیون عدد ماسک در سطح استان فعالیت دارند و با الحاق ۱۱ طرح در حال راه اندازی ظرفیت تولید ماسک در استان به بیشتر از ۷۰۰ میلیون عدد در سال خواهد رسید. حدود ۷ واحد تولید مواد ضدعفونی کننده هم در استان مشغول فعالیت هستند.
وی در ارتباط با وضعیت موجود استان در حوزه معدن بیان نمود: ۲۴۸ فقره معدن از لحاظ پروانه اکتشاف و ۲۲۴ فقره از لحاظ گواهی کشف در سطح استان مرکزی وجود دارد. ۳۸ نوع ماده معدنی همچون سرب و روی، طلا، مس و آهن، تراورتن، سولفات سدیم و... در معادن استان در حال استخراج هستند که بیشترین تعداد در ارتباط با معادن تراورتن به میزان ۱۰۰ فقره و سنگ لاشه ۹۸ فقره است. بیشترین تعداد معادن در شهرستان های محلات و ساوه و زرندیه است.
جعفری افزود: همینطور میزان وصول حقوق دولتی معادن استان پارسال ۷۹ میلیارد تومان بوده که امسال به ۱۱۰ میلیارد تومان رسیده است.



1399/11/03
22:37:18
0.0 از 5
4337
تگهای خبر: اقتصاد , دولت , رهبری , طرح
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳