تذكرات كتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی كشور
مجلس ایران دات كام: یك عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تذكرات كتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی كشور را قرائت كرد.
به گزارش مجلس ایران دات كام به نقل از ایسنا، تذكرات كتبی نمایندگان كه در جلسه علنی امروز مجلس توسط علی اصغر یوسف نژاد قرائت شد به شرح زیر است:
علی اكبر كریمی به وزیر بهداشت: تسریع در توزیع ماسك، مواد ضد عفونی و ایمنی میان مردم استان مركزی جهت پیش گیری از شیوع بیماری ویروس كرونا در این استان
علیرضا سلیمی به وزیر جهاد كشاورزی: علت عدم تخصیص سهمیه ذرت و سویا به مرغداران و دامداران استان مركزی.
نوروزی به وزیر بهداشت و وزیر علوم: علت عدم اعطای یك مقطع تحصیلی به اعضای هیات علمی در وزارتخانه های علوم و بهداشت.
كوچكی نژاد به وزیر نیرو: علت عدم توجه سوابق افراد در انتصابات. به وزیر كار: علت عدم توجه به مشكلات اساسی شركت دخانیات.
محمودزاده به وزیر بهداشت: علت عدم تامین بموقع امكانات بیمارستانی و حفاظت شخصی پرسنل شبكه بهداشت و درمان، پرستاران و پزشكان درباره مبارزه با ویروس كرونا در كشور؛ به وزیر راه: ضرورت رسیدگی به ضعف گسترده در مدیریت راه های كشور، عدم اجرای بموقع طرح های راه های بین شهر و روستایی و برف روبی در استان و در كشور. به وزیر نفت: ضرورت رسیدگی به ضعف گسترده گازرسانی در استان آذربایجان غربی و وجود رانت در پیمانكاری گازرسانی به روستاهای استان و كشور. به وزیر كار: علت عدم اجرای عدالت در تعیین دستمزد كارگران در سال ۹۹، ضرورت رسیدگی به ضعف عملكرد و عدم انجام وعده های شركت خانه سازی. به وزیر دادگستری: علت عدم رعایت عدالت و برخورد نا مناسب با ارباب رجوع در مجموعه های سازمان تعزیرات حكومتی. به وزیر نیرو: ضرورت رسیدگی به سوء مدیریت آب كشاورزی و ستاد احیای دریاچه ارومیه، به رئیس جمهور: علت عدم اجرای قانون درباب بازنشستگان لشكری و كشوری همانند شاغلین، علت عملكرد ضعیف دولت درباره ویروس كرونا و واگذاری این مسئولیت در ابعاد گسترده به وزیر بهداشت چیست، علت بی توجهی به بخش كشاورزی همچون صنایع تبدیلی دامداری و صنعت مرغداری كشور چیست؟
حاجی دلیگانی به وزیر صنعت: ضرورت جلوگیری از افزایش بی رویه قیمت مایحتاج روزمره مردم و افزایش نظارت بر واحدهای تولیدی و توزیعی برای كاهش قیمت ارزاق ضروری خصوصا حبوبات، برنج و میوه باتوجه به شرایط اقتصادی كنونی و نزدیك شدن به ماه مبارك رمضان. به وزیر كار: در صورتیكه از شروع سال می گذرد علت عدم تعیین حداقل مزدكارگران و مشخص نشدن رقم حقوق حدود ۱۴ میلیون كارگر ایرانی چیست؟ نگرانی خیلی از كارفرمایان و جامعه كارگری نسبت به قرار دادهای كار را به دنبال داشته است. به وزیر راه و شهرسازی: رشد شتابان قیمت مسكن انتظار متقاضیان خرید را طولانی تر و نگرانی مستاجران را برای اجاره بیشتر كرده است، با اقدامات عملی همچون اعطای تسهیلات كم بهره خرید به متقاضیان و ایجاد مشوق های ساخت و ساز تورم مهار گسیخته در مسكن را متوقف كنید. به وزیر اقتصاد: علت عدم اجرای بند سه ماده ۳۷ قانون مدیریت خدمات كشوری در وزارتخانه در خصوص حذف مراجعه عمومی مردم و ارائه خدمات به آنها به صورت الكترونیك موجب ابتلای بیش از ۳ هزار كارمند بانك به ویروس كرونا و فوت ۴۲ نفر از آنها شده است. به رئیس جمهور: ضرورت بازبینی در جهت كاهش سود وام مصوب به خانواده های مشمول دریافت یارانه از ۱۲ درص به ۴ درصد باتوجه به ظرفیت های به وجود آمده از صندوق توسعه ملی.
سید تقی كبیری به وزیر بهداشت: تسریع در پرداخت مطالبات كادر درمانی و اقدام جدی در جذب نیروهای طرحی و شركتی برای كاهش فشار كاری از پرسنل درمانی در مبارزه با كرونا. به رئیس جمهور: ضرورت افزایش ۴۰ الی ۵۰ درصدی بازنشستگان لشكری و كشوری مانند شاغلان، چرا بعضی از كسبه همچون كارگران، تاكسی رانان، دستفروشان، فروشندگان و اصناف از حمایت های دولت برای جیران ضرر و زیان ناشی از ویروس كرونا بهره مند نشدند. به وزیر آموزش و پرورش: دستور و اقدام لازم برای حذف آزمون ورودی دانشگاه فرهنگیان برای آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی و جذب آنها به صورت پیمانی.
پوربافرانی به وزیر اقصاد و وزیر كار: تسریع در رسیدگی به وضعیت معیشت افرادی كه در اثر شیوع ویروس كرونا هیچ گونه درامدی حتی برای تامین مایحتاج ضروری ندارند. به وزیر كار و وزیر صنعت: ضرورت پیگیری مشكلات ناشی از ویروس كرونا برای بعضی از كارگران.
سید حسن حسینی شاهرودی به وزیر بهداشت: تسریع در پرداخت مطالبات كادر پزشكی، پرستاری و خدمات پرسنل دانشگاه علوم پزشكی شاهرود. به رئیس جمهور: چه زمانی نابسامانی موجود در وزارت كشاورزی در تامین نهاده های دامی، مرغ های تولیدی و دام های پرواری اختتام می یابد؟
دهمرده به وزیر نفت: چرا نسبت به افزایش سهمیه و كاهش قیمت بنزین در نقاط فاقد گاز اقدام لازم صورت نمی گیرد؟، به وزیر كشور: چرا فاصله گذاری اجتماعی در استان سیستان و بلوچستان خصوصاً در سیستان به صورت ناقص اجرا و یا اصلا اجرا نمی شود؟، به رئیس جمهور: برمبنای چه شاخص و معیاری استان سیستان و بلوچستان خصوصاً سیستان را از لحاظ كرونا منطقه سفید اعلام نمودید؟
سید هادی بهادری به وزیر راه: تسریع در حفاری تونل قطعه سه آزادراه ارومیه به تبریز.
قاضی پور به وزیر اقتصاد و وزیر راه: تسریع در رسیدگی به وضعیت زلزله زدگان آذربایجان غربی در سال ۱۳۹۸؛ به وزیر كار: تسریع تصمیم گیری در مورد دستمزد ۱۳۹۹ كارگران و توجه به مبلغ دو میلیون و ۸۰۰ هزارتومان بعنوان پایه حقوق.
بهروز بنیادی به وزیر كشاورزی: ضرورت رسیدگی به جبران خسارت ناشی از تگرگ شدید فروردین ماه به محصولات باغی و زراعی كشاورزان حوزه انتخابیه، علت عدم پرداخت كامل مطالبات زعفران كاران كشور چیست؟
قاضی پور به رئیس جمهور: ضرورت بازبینی در تعیین حقوق و دستمزد كارگران به نحوی كه متناسب با شرایط تورم و ركود اقتصادی كشور در سال ۹۹ باشد.
ساداتی نژاد به رئیس جمهور: ضرورت تعیین تكلیف ایثارگران معسر در سال ۹۹ و لحاظ وضعیت مالی آنها به صورت حقوق بگیر و پرداخت بیمه آنها، به رئیس جمهور: ضرورت اعمال افزایش حقوق فصل دهم قانون خدمات كشوری برای فرهنگیان با لحاظ رتبه بندی در سال ۹۹.
احمد مرادی به رئیس جمهور: ضرورت توجه به وضعیت استان های هرمزگان، بوشهر و سیستان و بلوچستان كه مانند سایر نقاط كشور كه از لحاظ ویروس كرونا قرمز است.
علی بختیار به رئیس جمهور: ضرورت پرداخت منابع پیش بینی شده در بودجه برای همسان سازی حقوق بازنشستگان كشوری و لشكری و تامین اجتماعی.
میرزاده به رئیس جمهور: علت عدم اعمال ضریب افزایش حقوق فصل دهم قانون خدمات كشوری برای بازنشستگان به خصوص فرهنگیان و معلمان و علت حذف رتبه بندی جیست؟
سید محمد جواد ابطحی به رئیس جمهور: ضرورت تفویض اختیار به مدیران كل امور مالیاتی استانها اختیار جهت شناسایی مودیانی كه فرار مالیاتی داشتند، به نحوی كه رانت خواران و وابستگان به كانون های ثروت و قدرت نتوانند خللی در ستاندن مالیات وارد كنند تا بتوانند حقوق ۱۰۰ هزار میلیارد به خزانه واریز نمایند.
زاهدی به رئیس جمهور و وزیر كار: پایه حقوق كارگران در سال ۱۳۹۹ خلاف عدالت اجتماعی است، می طلبد كه حقوق آنها به میزان حداقل حقوق سایر كاركنان دولت مصوب شود.
بدری به وزیر كار: علت عدم افزایش حقوق و دستمزد كارگران در سال ۱۳۹۹ مطابق تكالیف قانونی و متناسب با تورم واقعی كشور.
سبحانی فر به وزیر كشور: تسریع در كمك رسانی و توجه به خسارات فراوان ناشی از سیل در تاریخ ۱۳۹۹/۱/۴ به شهرستان های حوزه انتخابیه ؛ ستاد بحران تابحال هیچ عمل مثبتی انجام نداده است.
علیرضا سلیمی به وزیر كشور: توضیح درمورد برخی انتصابات در استان مركزی كه شایعه مهندسی انتخابات ریاست جمهوری آینده را به ذهن متبادر می كند.
علی بختیار به رئیس جمهور: علت عدم اجرای قانون سود و جریمه مركب تسهیلات توسط بانكهای سپه، قوامین و مهر اقتصاد چیست؟ ضرورت شیفت بندی فعالیت ها جهت جلوگیری از شیوع ویروس كرونا ادارات در شیفت بامداد و فروشگاه ها در شیفت پس از ظهر.
قوامی به وزیر آموزش و پرورش: دستور حذف آزمون ورودی دانشگاه فرهنگیان برای آموزش دهندگان سوادآموزی و جذب آنها به صورت پیمانی؛ به وزیر كشاورزی: پرداخت خسارت سرمازدگی باغات و زراعات شهرستان به مبلغ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال.
مرادی به رئیس حمهور و وزیر آموزش و پرورش و ریاست سازمان برنامه و بودجه: دلیل عدم اجرای كامل طرح رتبه بندی معلمان و افزایش حقوق فرهنگیان به صورت كامل چیست؟
جلال محمود زاده به وزیر نفت: شیوه نادرست مدیریت نیروی انسانی در شركت پخش فراورده های نفتی استان آذربایجان غربی.
اقبال محمدیان و احمد علیرضا بیگی به رئیس جمهور: بهره گیری از تمام ظرفیت های قانونی برای مدیریت كنترل بعنوان عالی ترین مقام اجرایی كشور و تشكیل شورای عالی مدیریت بحران كشور كه وظایف و اختیارات و اعضای آن در ماده ۶ فصل دوم قانون مدیریت بحران بیان شده است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب