با اشاره به بیانات رهبری در دیدار با نمایندگان
علی آبادی: باید نگاه استاندارد و جامع به مسائل داشته باشیم
به گزارش مجلس ایران دات کام، یک عضو کمیسوین بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب تاکید داشتند که هر سازمان و ارگانی در کشور کارکرد خودرا دارد اما در نهایت باید یکصدا از فضای ملی شنیده شود.
روح الله علی آبادی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: مقام معظم رهبری در هشت محور فرمایشاتی را به نمایندگان مجلس شورای اسلامی ارائه نمود. در وهله اول رهبر معظم انقلاب تاکید داشتند علاوه بر روحیه و خاصیت پرسشگری که مجلس دارد، حتما بایستی مجلس پاسخگو نیز باشد. در وهله اول باید پاسخگو به خداوند باشیم. در وهله دوم باید به مردم پاسخگو باشیم.
وی اظهار داشت: این نگاه در ذات نمایندگان وجود دارد. نماینده مردم بودن به مفهوم پاسخگو مردم بودن است. باید دقت نماییم به خدا نیز پاسخگو باشیم. این نکته مهمی است که دقت کنیم که این صندلی ها همه زودگذر هستند. آن چه که می ماند ما و خدای خود هستیم. این سفارش رهبر معظم انقلاب بسیار مهم بود که باید حتما رعایت کرد.
نماینده مردم درود و ازنا در مجلس شورای اسلامی، اشاره کرد: از طرف دیگر رهبری تاکید داشتند که باید قوا در کنار یکدیگر باشند. هر سازمان و ارگانی در کشور کارکرد خودرا دارد اما در نهایت باید یکصدا از فضای ملی شنیده شود. این هم صدایی بسیار مهم اهمیت دارد. رهبری تاکید نمودند نباید جزئی نگر باشیم. برخی افراد در بعضی از اتفاقات ریز می شوند. بطورمثال رهبری اصرار کرد سوالات مکرر از وزرا پرسیدن منجر به تلف کردن وقت وزرا می شود.
وی اشاره کرد: شاید در بعضی از موارد مجلس با دولت هم سلیقه نباشد. اگر احساس می نماییم کلیت مسیر درست است باید به سلیقه مخالف خود احترام بگذاریم. رهبری نیز فرمودند که حتما باید تعامل سازنده بین مجلس و دولت باشد. موفقیت رییس جمهور، موفقیت همه ما است. بحث نظارت را نیز رهبری فرمودند که نه باید افراط شود و نه باید تفریط شود.
وی ادامه داد: اینکه فکر نماییم باید در ۲۴ ساعت یک ذره بین بگذاریم تا ببینیم یک وزیر کجا رفت و چه کرد افراط است. از طرفی هم نباید بشینیم هر کسی هر کاری دوست دارد انجام دهد. باید یک نگاه استاندارد و یک نگاه جامع به مسائل داشته باشیم. یک نکته جالبی که رهبری تاکید داشتند این بود که نمایندگان در فضای بین المللی حضور داشته باشند. از دید بنده این حضور می تواند یک بازو برای دولت در مذاکره و تعامل بین المللی باشد. در فضای بین المللی ما نه دوست دائمی و نه دشمن دائمی داریم.
ایشان سپس اشاره کرد: به همین خاطر حضور نمایندگان در صحنه بین المللی و موضع گیری های بین المللی آنان می تواند قدرت چانه زنی برای دولت بوجود آورد. از دید بنده این حضور دست دولت را برای مذاکره باز خواهدنمود.
منبع: مجلس ایران دات كام
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب