مجلس ایران دات كام
عمویی:

نظام بین الملل درحال گذار به وضعیتی نوین است

نظام بین الملل درحال گذار به وضعیتی نوین است

مجلس ایران دات کام: سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اینکه نظام بین الملل درحال گذار به وضعیتی نوین است، بر نقش و اهمیت جایگاه کشورهای اسلامی و خصوصاً کشورهای آسیایی تاکید نمود.



به گزارش مجلس ایران دات کام به نقل از مهر، ابوالفضل عمویی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اینکه نظام بین الملل درحال گذار به وضعیتی نوین است، بر نقش و اهمیت جایگاه کشورهای اسلامی و بخصوص کشورهای آسیایی تصریح کرد و اظهار داشت: تلاش بازیگران مختلف در جهت بازتعریف نظم بین المللی و خارج شدن از ساختار و ماهیت کنونی قدرت با تمرکز بر شکل گیری قطب های قدرت منطقه ای، زمینه انتقال نظام بین المللی کنونی به یک نظام چند قطبی را در جهان فراهم نموده است.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، بازبینی در نگاههای پارلمان ها را به منظور تضمین سودمندی و کارایی خویش و انطباق بهینه آنها با شرایط نوین جهانی ضروری دانست و عنوان کرد: برگزاری این گونه نشست ها می تواند در جهت دستیابی به بهترین رهیافت ها برای انطباق بهتر مجالس قانونگذاری با شرایط نوین بین المللی درحال ظهور، کمک نماید.
این عضو کمیته اجرایی اتحادیه بین المجالس اسلامی، همینطور در تشریح مواضع مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: نقش آفرینی این مجمع در زمینه دستیابی به فهم مشترک میان فرهنگ های مختلف در ساحت سازمان های رسمی فعلی فعال در حوزه بین المجالس و به تبع آن تسهیل ایجاد فضای گفتمان آزاد بین نمایندگان ملت های مختلف در قالب فعالیتهای بین المجالس، کار ویژه ای بسیار پرارزش است.
عمویی در ادامه سخنان خود بر رویکرد مجلس شورای اسلامی در استقبال از هر نوع ابتکار پارلمانی در زمینه تقویت تعاملات سازنده میان پارلمان ها تصریح کرد و اظهار داشت: بنیان و اساس توسعه کمی و کیفی همکاری ها در میان المجالس بر پایه گفتگوهای سازنده و همفکری میان پارلمان ها استوار است.
وی تصریح کرد: رسالت این مجمع باید بگونه ای تبیین گردد تا بتواند بعنوان یک مجمع فکری در چارچوب یک ساختار منعطف و سیال به ارتقا کلیه سازمان های رسمی و شناخته شده در حوزه بین المجالس در سطوح منطقه ای و بین المللی مدد رساند.
گفتنی است، ابراهیم رضایی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و عضو گروه پارلمانی جمهوری اسلامی ایران در میان المجالس کشورهای اسلامی(PUIC) هم در اجلاس مذکور حضور دارند.
نمایندگان پارلمان های شرکت کننده در این اجلاس، به عرضه دیدگاه ها و نظرات خود پیرامون موضوع هایی همچون صلح پایدار، امنیت جهانی و عدالت اجتماعی پرداختند.
۱۵ هیأت پارلمانی حاضر در این کنفرانس، در بیانیه پایانی نشست باندونگ، از ابتکار مجلس مشورتی خلق اندونزی برای ایجاد یک مجمع مشورتی مجالس عالی، در قالب اتحادیه بین المجالس اسلامی استقبال کردند.

1401/08/06
14:04:20
0.0 از 5
3501
تگهای خبر: قانون , مجلس , مجلس شورای اسلامی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲