یك عضو كمیسیون عمران مجلس:
وضعیت مسکن و حمل و نقل گویای لزوم تفکیک وزارت راه و شهرسازی است
به گزارش مجلس ایران دات کام، یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در ۱۱ سال قبل که وزارت راه و شهرسازی ادغام شد نه حوزه مسکن بهبود پیدا کرده است و نه حوزه حمل و نقل کشور پیشرفتی داشته است.
اقبال شاکری در گفتگو با ایسنا در رابطه با طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی که تقدیم هیات رییسه مجلس شده است، بیان نمود: بنده با تفکیک وزارت راه و شهرسازی موافق هستم، دلیل موافقت بنده هم ربطی به دولت فعلی و وزیر فعلی ندارد. در دولت قبلی هم ما تفکیک وزارت راه و شهرسازی را دنبال می کردیم اما به دلایلی رای نیاورد. دلیل اصلی ما برای تفکیک وزارت راه و شهرسازی اینست که در ۱۱ سالی که این دو وزارت خانه در هم ادغام شدند نه حوزه مسکن بهبود پیدا کرده است و نه حوزه حمل و نقل کشور پیشرفت داشته است.
ایشان در ادامه اظهار نمود: آمار و ارقام هم به وضوح گویای این وضعیت است. آن اهدافی که قرار بود با ادغام این دو وزارت خانه حاصل شود، محقق نشده است. برای ادغام این دو وزارت خانه هم یک تصمیم احساسی متناسب با شرایط آن دوره اتخاذ شد. زمانی که یک تصمیمی به هدف خود نرسیده یعنی شکست خورده است. ما آمار و ارقام را از تمام متخصصین می توانیم بپرسیم. آیا وضع حمل و نقل نسبت به ۱۱ سال پیش خیلی بهتر شده است؟ آیا وضع مسکن بهبود یافته است؟
با تفکیک وزارت راه و شهرسازی وضعیت حوزه مسکن و حمل و نقل بهبود می یابد
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: شاید در این دولت اقداماتی در حوزه مسکن و حمل و نقل انجام شده باشد ولی میانگین ۱۱ سال قبل برآورد خوبی را نشان نمی دهد. این دلیل محکمی برای تفکیک وزارت راه و شهرسازی است. از طرفی زمانی که ما وظایف گوناگونی بر دوش یک وزارت خانه محول می نماییم، این وزارت خانه در اجرای آن نمی تواند چندان موفق عمل کند. زمانی که یک وزیر با وظایف مختلف مواجه می باشد باید مراجعات زیادی به دستگاههای مختلف داشته باشد، این مراجعات مختلف هم به شکلی نیروی دافعه ایجاد خواهد نمود.
این عضو کمیسیون عمران مجلس در ادامه تصریح کرد: اگر وزارت راه و شهرسازی تفکیک شود و هر کدام از وزارت خانه ها وظایف خویش را دنبال کنند بطور قطع می توانند گام موثرتری در پیشبرد اهداف خود در حوزه مسکن و حمل و نقل بردارند. با انجام این تفکیک کارآیی این وزارت خانه افزایش خواهد یافت. بطور قطع اگر یک وزارت خانه ۸ معاون داشته باشد می تواند هماهنگی درون سازمانی بهتری نسبت به یک وزارت خانه که ۱۶ معاون دارد، داشته باشد.
شاکری در انتها اضافه کرد: چه اشکالی دارد اگر موضوعی به نفع مردم است و مقداری هزینه هم دارد، صورت گیرد. ما برای حذف ارز ترجیحی هزینه کردیم اما چون به نفع مردم بود اجرایی شد. ازاین رو باید بر روی طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی هم کار شود. دولت و وزارت هم شاید نظرات متفاوتی داشته باشند اما باید به خروجی کار توجه گردد.
منبع: مجلس ایران دات كام
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب