مجلس ایران دات كام
دهنوی:

مجلس بی تفاوت از حساسیت های جامعه عبور نمی کند

مجلس بی تفاوت از حساسیت های جامعه عبور نمی کند

به گزارش مجلس ایران دات کام یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به تصمیمات و رفتارهای مسؤلان بیان نمود: آیا گاها نسخه پیچیده شده منطبق با حساسیت های جامعه است یا خیر؟ حرف دیگری است.


محسن دهنوی در گفت و گو با ایسنا اظهار نمود: در میان مسئولان و نمایندگان مجلس آشنایی نسبت به حساسیت های جامعه وجود دارد و دغدغه های مردم را خوب می شناسند اما این که چقدر گاهی نسخه های پیچیده شده منطبق با حساسیت های جامعه است، حرف دیگری است.
وی توضیح داد: نمونه این مساله را می توان در ارز ترجیحی دید. دولت می اظهار داشت که چاره ای جز حذف آن ندارد و مجلس هم از وضعیت معیشت مردم ابراز نگرانی می کرد. بنا بر این نسخه بینابین و خیلی خوبی در مجلس پیچیده شد تا منابعی در اختیار دولت گذاشته شود به شرط آنکه به کالاهای اساسی اختصاص داده شده و کالاها گران نشود. اگر دولت هم قصد حذف ارز را داشت باید تدابیری بیندیشد. پس اینها بدان معناست که ما دغدغه مردم را می دانیم منتهی دغدغه دولت و مجلس آنست که چاره ای پیدا نماییم.
وی با تاکید بر این که ما حساسیت های جامعه را می دانیم اظهار داشت: مسئولان و نمایندگان حساسیت های جامعه را می دانند و این بیشتر در میان نمایندگان مشهود است. چون نمایندگان بین مردم حضور داشته و مراجعات مردمی مختلفی دارند. منتهی گاها راهکار برای موضوعات خوب نبوده و یا ابتدا جامعه عکس العمل نشان نمی دهد. بمحض آنکه حساسیت نشان داده شود مجلس بموقع حساسیت ها را متوجه شده و به آن ترتیب اثر می دهد و بی تفاوت نمی گذرد. نمونه آن طرح صیانت و ارز ترجیحی است. اینطور نیست که یک بار و بدون در نظر گرفته حساسیت ها تصمیم گیری شود.
دهنوی در آخر اظهار داشت: که اگر مردم اعتراضی به موارد مطرح شده در مجلس داشته باشند به آسانی با نمایندگان در ارتباط هستند و می توانند اعتراض شان را از طرق مختلف به نمایندگان بیان کنند کما این که حالا همه شماره تلفن نمایندگان را دارند. گاهی روزی 500 پیامک در موضوعات مختلف برای من ارسال می شود.




منبع:

1401/01/04
14:37:39
0.0 از 5
3527
تگهای خبر: دولت , طرح , مجلس , مجلس شورای اسلامی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳