سند آمایش سرزمینی ۲۵ ساله استان مركزی تدوین شد
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: افق سند آمایش سرزمین استان مرکزی، از سال 1400 تا 1424 است و مقرر است این سند تبدیل به احکام برنامه ای توسعه شود.
محمدحسن آصفری عصر پنجشنبه در حاشیه آئین رونمایی از سند آمایش سرزمینی استان مرکزی در جمع خبرنگاران با اشاره به این که سند آمایش ملی و استانی برمبنای مفاد قانونی ماده ۳۲ قانون احکام دائمی برنامه های توسعه ای کشور و ماده ۲۶ قانون ششم توسعه تدوین شده است، اظهار داشت: سند آمایش سرزمین بعنوان یک سند بالادستی در برنامه هفتم مورد مطالعه قرار می گیرد و این سند بعد از تدوین و تصویب لازم الاجرا است.
وی افزود: در سند آمایش استان فعالیت ها و سیاست های استان مشخص و معین می شود در حقیقت آرایش فضایی استان در این سند معین خواهد شد، این سند پویاست و تغییر آن توسط دست دولت و مجلس امکان پذیر است.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد: در حقیقت افق سند آمایش سرزمین استان، از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۲۴ است و مقرر است این سند تبدیل به احکام برنامه ای توسعه شود و برنامه توسعه نیز به احکام و برنامه های اجرائی بودجه تبدیل شوند.
آصفری اظهار داشت: با توجه به این که تخصیص بودجه و اعتبارات استانها بر طبق این سند ۲۵ ساله انجام صورت می گیرد، نیاز است مغایرت های سند مذکور و نقصها موجود در آن در کوتاه ترین زمان ممکن به نهاد ریاست جمهوری اطلاع رسانی شود.
وی افزود: پس از بررسی سند مذکور مشخص شد ظرفیت توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی آن گونه که شایسته نام و شأن استان مرکزی است در سند مذکور لحاظ نشده است.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی در آخر با اشاره به این که سند چشم انداز برنامه هفتم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی از سال جاری در کشور برمبنای سند آمایش کلی کشور تدوین و اجرائی می شود، اظهار داشت: سند آمایش سرزمین استان مرکزی نیز در کارگروه های تخصصی با اقدامات کارشناسی تحلیل می شود تا برای تخصیص اعتبارات، سهم استان مغفول نماند.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب