مجلس ایران دات كام
صفحه عمومی کاندیدا

محمدرضا آئینه

محمدرضا آئینه

نام: محمدرضا

نام خانوادگی: آئینه

شهرت: محمدرضا آئینه

کاندیدای ملایر انتخابات مجلس شورای اسلامی

257 نفر

کاندیدای حوزه انتخابیه ملایر

بیوگرافی (زندگینامه) محمدرضا آئینه:

بنده در 19 اسفند1349 در خانواده ای روستایی،کشاورز زاده و 9 نفره بدنیا آمده و فرزند ارشد خانواده میباشم. در روستای احمدیه(احمدروغنی) در بخش زند(زنگنه) شهرستان ملایر بزرگ شده و تحصیلات ابتدایی را در دبستان شهید رضا آئینه روستای احمدیه و دوره راهنمایی را در  روستای دهمیانه به پایان رسانده و سرانجام دیپلم متوسطه را در دبیرستان 15 خرداد ملایر در رشته علوم تجربی اخذ نمودم.

در سال 1369 برای ادامه تحصیل به تهران عزیمت و لیسانس مدیریت صنعتی را در دانشگاه آزاد واحد شهر ری تهران گرفتم.در سال اول دانشگاه خرج خود و بخشی از هزینه خانواده را از طریق کارگری تامین نموده و از سال دوم دانشگاه همزمان با ادامه تحصیل در دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه خوارزمی(دانشگاه تربیت معلم سابق) مشغول به کار شدم.

در سال 1373 بعد از پایان تحصیلات کارشناسی به خدمت مقدس سربازی در عقیدتی سیاسی نیروی هوایی ارتش اعزام شده و پس از ابلاغ درجه ستوان دومی از آنجا که امریه داشتم جهت ادامه خدمت سربازی به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور مامور شدم.بعد از پایان دوره سربازی مدتی در کارخانه کیان کردسا،سازمان بازرسی و نظارت بر قیمتهای وزارت بازرگانی وقت و شرکت توسعه و عمران شهرستان ملایر(بعنوان مدیر عامل) خدمت نمودم.

در سال 1379 در سازمان حفاظت محیط زیست کشور استخدام شده و از همان سال تاکنون در پستهای مختلفی در این سازمان خدمت نموده ام. در سال 1393 در رشته مدیریت دولتی گرایش تشکیلات و روشهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب قبول شده و در خرداد 95 کارشناسی ارشد خود را اخذ نمودم.

بنده متاهل بوده و صاحب یک فرزند دختر میباشم که متولد 1384 میباشند.

سوابق اجرائی و مدیریتی محمدرضا آئینه

سوابق اجرایی :

  1. عضو کمیته فنی ، بازرگانی و مناقصات سازمان حفاظت محیط زیست.

  2. مدیر عامل شرکت توسعه و عمران شهرستان ملایر.

  3. رئیس اداره خدمات عمومی سازمان بازرسی و نظارت بر قیمتها (وزارت بازرگانی ).

  4. مسئول دبیرخانه هیات مرکزی گزینش سازمان حفاظت محیط زیست.

  5. مشاور معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست در امور ایثارگران.

  6. رابط هماهنگ کننده هیاتهای رسیدگی به تخلفات اداری سازمان حفاظت محیط زیست.

  7. کارشناس مسئول نظارت بر عملکرد بودجه سازمان حفاظت محیط زیست.

  8. مدیر پارک پردیسان سازمان حفاظت محیط زیست.

  9. عضو علی البدل هیات تجدید نظر رسیدگی به تخلفات اداری سازمان حفاظت محیط زیست با ابلاغ معاون رییس جمهور و رییس سازمان.

  10. دبیر شورای احیاء امر به معروف و نهی از منکر سازمان حفاظت محیط زیست با ابلاغ معاون رییس جمهور و رییس سازمان.

  11. عضو شورای اقامه نماز سازمان حفاظت محیط زیست با ابلاغ معاون رییس جمهور و رییس سازمان.

  12. نماینده سازمان حفاظت محیط زیست در سازمان موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس.

  13. انجام خدمت مقدس سربازی در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها.

  14. مسئول روابط عمومی کنگره بین المللی بررسی آثار و اندیشه های تربیتی حضرت امام(ره) با همکاری موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام (ره).

  15. مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در دانشکاه خوارزمی.

سوابق اجتماعی :

  1. عضو انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه خوارزمی.

  2. عضو انجمن اسلامی کارکنان دانشگاه خوارزمی.

  3. عضو کمیته سیاسی جمعیت دفاع از ملت فلسطین.

  4. دبیر و عضو هیات رئیسه کمیته نظارت و ارزیابی عملکرد وزراء جهت احیاء امر به معروف و نهی از منکر.

  5. عضو کانون اسلامی فارغ­التحصیلان شبه قاره هند..

 

 

 

 

 

افتخارات محمدرضا آئینه

1-بزرگترین افتخارم این است که پدرم برای بزرگ کردن بنده و 6 برادر و خواهر دیگرم ،نور چشمانش را از دست داد و علاوه بر این هنوز هم در آستانه 80 سالگی با کشاورزی و دستفروشی هزینه های کمرشکن این روزهای زندگی را تامین میکند.

2-بهترین افتخارم این است که روستا زاده هستم.

3-مهمترین افتخارم این است که کشاورز زاده هستم.

4-خوش ترین افتخارم این است که در کسوت کارمندی دولت،خدمتگزار هموطنانم هستم.

برنامه های محمدرضا آئینه پس از انتخاب شدن

با توجه به اینکه زاده و بزرگ شده روستا هستم با گوشت و پوست استخوانم درد نداری و مقروض بودن پدرم را کشیده و حس کرده ام. به همین خاطر قصد ندارم با کلمات بازی کرده و شعارهای زیبا و دست نیافتنی بدهم.

1- برآوردها نشان می‌دهد هر نماینده در دوران تبلیغات انتخاباتی از ۴۰۰میلیون تا یک میلیارد تومان هزینه می‌کند تا راهی مجلس شود. این در حالیست که سرجمع درآمدهای چهار سال نمایندگان  ۴۰۰ میلیون تومان خواهد بود.پرسش اینجاست نمایندگان بناست به چه درآمدها و سودی در این چهار سال دست پیدا کنند که هر کدام حاضرند تا این مبالغ برای نماینده‌شدن هزینه کنند؟ لذا مهمترین برنامه اینجانب ابتدا پاکدستی خودم و نظارت کامل بر عملکرد مسئولین اجرایی ملی،استانی و شهرستانی خواهد بود.

2-متاسفانه همزمان با رشد امکانات شهری هر روز شاهد خالی شدن روستاهای شهرمان از نیروی انسانی مولد هستیم.بنابراین بیشتر هم و غم خود را برای رشد امکانات و دسترسیهای لازم برای روستاهای محروم خواهم گذاشت.

3-تلاش خواهم نمود که بودجه های استانی به صورت متوازن و عادلانه تسهیم و تقسیم شود و اینطور نباشد که قسمت اعظم بودجه سهم مرکز استان شده و شهرستانی مثل ملایر بی نصیب بماند.

4-متاسفانه همه تولیدات کشاورزی شهرستان ملایر خام فروشی شده و منفعت زیادی شامل حال کشاورزان نمیشود لذا تا حد توان پیگیری خواهم نمود که دولت توجه بیشتری به ایجاد صنایع بسته بندی،فرآوری و تبدیلی در شهرستان ملایر داشته باشد.

5-متاسفانه بسیاری از نمایندگان محترم بعد از ورود به مجلس سرکشی به روستاهای حوزه انتخابیه شان را از یاد میبرند لذا تلاش خواهم نمود که در این مورد خدای نکرده کاهلی و تنبلی نکنم.

4-

معرفی ملایر و فرصتها و تهدیدهای آن

ملایر بزرگترین شهرستان استان پس از همدان شامل 3 شهر :ملایر ،سامن و ازندریان و سه بخش : مركزی : سامن و جوكار و 15 دهستان و 221 روستای دارای سكنه می باشد. این شهرستان از شمال به همدان از شرق به اراك از جنوب به بوجرد و از طرف غرب به شهرهای تویسركان و نهاوند محدود شده است.

ارتفاع این شهرستان از سطح دریا 1780 متر است.امتداد رشته كوه الوند از شمال و شمال شرق این شهرستان می گذرد و به كوههای سربند اراك متصل میشود .مرتفع ترین كوه این شهرستان قله لشكردر می باشدو كوه مروف یزدگرد با بقایای قلعه یزدگرد ساسانی در جنوب شهر قرار دارد.ازدیگر ارتفاعات مهم كوه گرمه با ارتفاع2206متروكوه سرده با ارتفاع 2277 متر است.

مهمترین رودخانه ملایر رود حرم آباد است كه آب آن فصلی است .پوشش گیاهی شهرستان ملایر از نوع استپ كوهپایه ای است.ملایر از نظر آب و هوائی در مرز آب و هوای معتدل كوهستانی و آب و هوای نیمه بیابانی ایران قرار گرفته است وخصوصیات هر دو نوع آب و هوا را دارا ست و متوسط بارندگی سالیانه آن به 2/242 میلیمتر میرسد .

زبان اهالی این شهرستان آمیزه ای از لری ، كردی وفارسی بالهجه لری ولك می باشدو اكثر مردم این شهرستان در روستا زندگی می كنند و به كشاورزی اشتغال دارند واقتصاد این شهربر پایه كشاورزی استوار است ومهمترین محصولات كشاورزی آن شامل :انگور ،جو ، گندم ، حبوبات و علوفه می باشد .تجارت و بازرگانی نیز در ملایر دارای رونق نسبی است .سوغات وصادرات مهم ملایر شامل قالی ،صنایع منبت و نیز خشكبار ،شیره انگور ،عسل ،بادام ، گردو و بخصوص كشمش است كه به علت مرغوبیت و وفور آن چند كارخانه به تولیدو بسته بندی كشمش مشغول می باشند ومحصول ان را به كشورهای اروپایی و كشورهای حوزه خلیج فارس صادر می كنند.

 بنای فعلی این شهر را با حكومت فتحعلی شاه قاجار درسال 1188 شمسی مقارن می دانند كه به دست نوه اش حاج سیف الدوله حاكم وقت ملایر و تویسركان آباد گردید. از جمله میتوان به احداث چند قصر ،باغ مسجد و حمام اشاره نمود و به همین دلیل تا قبل از انقراض سلسله قاجاریه آن را دولت آباد می نامیدند.

جاذبه های فرهنگی و توریستی ملایر

بوستان سیفیه:

یکی از قدیمی‌ترین بوستان‌های طبیعی غرب کشور بوستان سیفیه ملایر است که در شمال شرقی این شهر در دامنه کوه گرمه قرار دارد. این باغ در مساحتی در حدود ۱۰ هکتار بنا شده و در سال ۱۳۰۴ توسط سیف الدوله؛ نوه فتح‌علیشاه قاجار در زمان حکومتش بر ولایت ملایر و تویسرکان احداث شد

مینی ورد ملایر (پنجره‌ای به سوی دنیا):

اولین مینی ورد خاورمیانه و چهارمین مینی ورد جهان است که پس از کشورهای ژاپن، بلژیک و چین در ایران و در شهر ملایر ساخته می‌شود.

یخچال میرفتاح:

یک بنای گنبدی است که با مصالحه آجر و سنگ بنا شده و متعلق به دوره قاجار است. ارتفاع گنبد در این بنا به ۱۲ متر می‌رسد و ضخامت دیوارهای آن در بیشترین نقاط به ۹۲ سانتیمتر می‌رسد.

بام ملایر:

بام ملایر یکی از مکان‌های دیدنی این شهر است که ۴۶۰ وسعت داشته در قسمت شرقی این شهر ملایر قرار دارد.

دریاچه کوثر ملایر:

دریاچه کوثر ملایر یک دریاچه مصنوعی با مساحت تقریبی ۲ هکتار است

کاوانسرای شیخ الملوک:

این کاروانسرا درشمال غربی راسته اصلی بازار توسط شیخ الملوک ساخته شده و قدیمترین کاروانسرای بازار ملایر بوده و در حال تخریب می‌باشد

خانه‌ لطفعلیان:

از دیگر جاذبه‌های گردشگری در شهرستان ملایر، می‌توان به «خانه‌ لطفعلیان» این شهرستان اشاره کرد که قدمت ساخت آن به دوران حکومت قاجاریان بازمی‌گردد. این خانه‌ی کهن که متعلق به «محسن مصدفی» یا «مصدق‌الممالک» است، در دو طبقه و از بخش‌های اصلی مانند اندرونی، حسینیه، خانه و اصطبل ساخته شده است.

آتشکده‌ی نوشیجان:

 در فاصله‌ی ۲۰ کیلومتری از شمال غرب شهرستان ملایر یکی از جاذبه‌های گردشگری تاریخی استان همدان قرار گرفته است. «آتشکده‌ی نوشیجان»، نام این اثر تاریخی است که در منطقه‌ی «شورکات» و روی تپه‌ای طبیعی با ارتفاعی نزدیک به ۳۷ متر قرار دارد.

پارک سیفیه:

در سال ۱۳۰۴ هجری شمسی، در شمال شرقی ملایر و در دامنه‌ی کوهی به نام گرمه، یکی از تفرجگاه‌های قدیمی این شهرستان به همت «سیف‌الدوله» از نوادگان «فتحعلی شاه قاجار»، احداث شد. «پارک سیفیه»، نام این تفرجگاه قدیمی است که دارای مساحت تقریبی ۱۰ هکتار است. درختان کهنسال چنار، حوضچه‌ها، آب‌نماها و جنگل مصنوعی از بخش‌های پارک سیفیه است که روی تپه واقع شده است. گفته می‌شود که معماری پارک توسط مهندسان کشور ایتالیا صورت گرفته است. جز بخش‌های ذکر شده، این پارک قدیمی دارای دو استخر، یک ساختمان به منظور سکونت سیف‌الدوله و یک مسجد است. «پارک سیف‌الدوله» نام دیگر این بوستان بزرگ و زیبای جنگلی است.

تالاب کردخورد:

«کرد خورد» یا «آق گل»، نام تالابی است که در ۲۰ کیلومتری شمال شرقی شهرستان ملایر قرار دارد. این تالاب به دلیل قرارگیری در یک کیلومتری روستایی به نام «کرد خورد» به این نام شهرت یافته است.

برج آرامگاه باباحسین یا آرامگاه حضرت یوشع‌ بن نوح (ع):

در فاصله‌ی ۵۵ کیلومتری از غرب شهرستان ملایر، یکی دیگر از دیدنی‌های تاریخی این شهرستان قرار گرفته است که گردشگران و مسافران بسیاری هنگام حضور در ملایر به تماشای آن می‌روند. «برج آرامگاه باباحسین» که به «آرامگاه یوشع نبی» نیز شهرت دارد، نام این جاذبه‌ی گردشگری تاریخی است که طبق روایات و گفته‌های مردم ملایر، به نظر می‌رسد که این بنای تاریخی، مقبره و آرامگاه یکی از پیامبران بنی اسرائیل، به نام «حضرت یوشع‌ بن نوح (ع)»، است.

قلعه پری:

((قلعه پری))، منطقه‌ای است باستانی که در روستایی به همین نام و در فاصله‌ی کمی از شهرستان ملایر قرار دارد. در این میراث ایران کهن، یکی از مشاهیر و بزرگان ایران، «کریم خان زند»، دیده به جهان گشوده است.در محوطه‌ی تاریخی پری، بیش از ۱۵۰ قبر قدیمی کشف شده است که اجساد آن به گونه‌ای صورت‌هایشان به سمت خورشید باشد، دفن شده‌ است

و دهها اثر هنری،تاریخی و ملی دیگر........